0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA LILLASEN Биро

12990 ден

SKU: 902.782.77 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Должина: 102 cm
Ширина: 49 cm
Висина: 74 cm
Ширина на фиоката: 23 cm
фиока, длабочина: 32 cm
Дебелина: 6 cm
Бамбусот е траен, обновлив и одржлив материјал
Може да се постави и во средината на собата, бидејќи и задниот дел е обработен

0