0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA LERHAMN Маса

7990 ден

SKU: 404.442.55 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Ширина: 74 cm
Должина: 118 cm
Висина: 73 cm
Цврстиот бор е природен материјал кој убаво старее и стекнува свој уникатен лик со текот на времето
Јасно лакираната површина е лесна за чистење
Столиците не се вклучени во цената

0