0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA LERHAMN Стол

3290 ден

SKU: 202.594.23 Категории: , Ознака:
Опис

Опис

Ширина: 42 cm
Длабочина: 49 cm
Висина: 85 cm
Ширина на седиште: 42 cm
Длабочина наседиште: 38 cm
Висина на седиште: 48 cm
Тестирано со: 110 kg
Материјал: дрво
Боја: светло-кафеава

0