0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA LATT Детски комплет

IKEA LATT Детски комплет

2690 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Материјал: дрво
Димензии на масичка: должина 63 cm х ширина 48 cm х висина 45 cm
Димензии на столче: ширина 28 cm х длабочина 28 cm х висина 28 cm

0