0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA KULLEN Фиокар

6590 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Ширина: 140 cm
Длабочина: 40 cm
Висина: 72 cm
Фиока, длабочина: 35 cm
Материјал: иверка
Број на пакувања: 2
Бруто тежина: 42 kg

0