0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA KULLEN Фиокар

2190 ден

Опис

Опис

Ширина: 35 cm
Длабочина: 40 cm
Висина: 49 cm
Длабочина на фиокa: 35 cm
Материјал: иверка

0