0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA KULLEN Фиокар

6190 ден

Опис

Опис

Ширина: 70 cm
Длабочина: 40 cm
Висина: 112 cm
Длабочина на фиока: 35 cm
Материјал: иверка

0