0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA KOPPANG Фиокар

IKEA KOPPANG Фиокар

6590 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Ширина: 90 cm
Длабочина: 46 cm
Висина: 83 cm
Ширина на фиока: 75 cm
Длабочина на фиока: 36 cm
Материјал: иверка

0