0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA JANINGE Стол

3390 ден

SKU: 602.460.80 Категории: , Ознака:
Опис

Опис

Тестирано со: 110 kg
Ширина: 50 cm
Длабочина: 46 cm
Висина: 76 cm
Ширина на седиште: 40 cm
Длабочина на седиште: 40 cm
Висина на седиште: 44 cm
Боја: жолта

0