0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA INGARED Столна ламба

IKEA INGARED Столна ламба

990 ден

SKU: 103.652.35 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Дијаметар: 13 cm
Должина на кабел: 1,5 m
Висина: 30 cm
Максимална тежина: 0,30 kg
Maтеријал: метал, полипропиленска пластика, 100% полиестер и челик
Сијалиците за оваа ламба се продаваат одделно
IKEA препорачува округла бела сијалица E14
Боја: крем

0