0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA HYLLIS Полица

1490 ден

SKU: 002.785.78 Категории: , Ознака:
Опис

Опис

Ширина: 60 cm
Длабочина: 27 cm
Висина: 140 cm
Максимална тежина на еден рафт: 25 kg
0