0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA FLINTAN/NOMINELL Стол

IKEA FLINTAN/NOMINELL Стол

7590 ден

SKU: 391.933.66 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Тестиран со: 110 kg
Ширина: 74 cm
Длабочина: 69 cm
Мин. висина: 102 cm
Макс. висина: 114 cm
Ширина на седиште: 47 cm
Длабочина на седиште: 48 cm
Минимална висина на седиште: 47 cm
Макс. висина на седиште: 60 cm
Материјал: 100%полиестер, полипропиленска пластика и челик
Бидејќи механизмот за навалување автоматски ја прилагодува отпорноста да се прилагоди на вашето тело и движења, можете да се потпрете без страв
Боја: сива

0