0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA EKRAR Закачалка

IKEA EKRAR Закачалка

1990 ден

Опис

Опис

Ширина: 63 cm
Длабочина: 63 cm
Висина: 169 cm
Материјал: челик
Максимална тежина: 12 kg
Боја: бела

0