0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA EKNE Огледало

IKEA EKNE Огледало

1190 ден

SKU: 501.931.38 Категории: , Ознака:
Опис

Опис

Ширина: 50 cm
Висина: 60 cm
Материјал: челик и стакло
Боја: црна

0