0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA BUSUNGE Детски кревет

IKEA BUSUNGE Детски кревет

13990 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Мин. должина: 138 cm
Макс. должина: 208 cm
Ширина: 90 cm
Висина кај главата: 100 cm
Макс. носивост: 100 kg
Должина на душекот: 200 cm
Ширина на душекот: 80 cm
Душекот и постелнината се продаваат одделно
Боја: розева

0