0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA BISSA Чевларник

IKEA BISSA Чевларник

2590 ден

SKU: 502.427.37 Категорија: Ознака:
Опис

Опис

Висина: 93 cm
Ширина: 49 cm
Длабочина: 29 cm
Материјал: иверка
Боја: бела

0