0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA BEKVAM Полица

590 ден

SKU: 204.871.75 Категории: , Ознака:
Опис

Опис

Ширина: 40 cm
Длабочина: 10 cm
Висина: 9 cm
Материјал: јасика
Боја: светло кафеаво

0