0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA BEKVAM Столче

1990 ден

SKU: 401.788.88 Категорија: Ознака:
Опис

Опис

Ширина: 43 cm
Длабочина: 39 cm
Висина: 50 cm
Материјал: цврста бука

0