0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA ASKHOLMEN Комплет маса и столици

IKEA ASKHOLMEN Комплет маса и столици

6190 ден

SKU: 299.300.59 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Должина на маса 62 cm
Ширина на маса 60 cm
Висина на маса 73 cm
Ширина на стол 36 cm
Длабочина на стол 49 cm
Ширина на седиште 36 cm
Длабочина на седиште 30 cm
Висина на седиштет 46 cm
Висина 87 cm
Се препорачува само за надворешна употреба
Материјал: цврст багрем
Комплетот на маса и 2 столици, зазема малку простор бидејќи масата и столиците се склопуваат

Перниците од сликата не се вклучени во цената

0