0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA AROD Ламба

4690 ден

SKU: 303.890.99 Категории: , Ознака:
Опис

Опис

Висина: 180 cm
Дијаметар на основа: 30 cm
Дијаметар на абажур: 15 cm
Должина на кабел: 185 cm
Материјал: челик
Можете лесно да ја насочите светлината каде сакате, бидејќи главата и вратот на ламбата се прилагодливи
Насоченото светло е одлично за читање
Боја: црна

0