0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > IKEA ALANG Ѕидна ламба

IKEA ALANG Ѕидна ламба

2190 ден

SKU: 101.757.06 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Ширина: 25 cm
Длабочина: 24 cm
Висина: 34 cm
Должина на кабел: 2.1 m
Maтеријал: полипропиленска пластика, челик
Светилки за оваа ламба се продаваат одделно

0