0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

IKEA ADDE Стол

1090 ден

SKU: 102.191.78 Категории: , Ознака:

Нема на залиха

Опис

Опис

Ширина: 39 cm
Длабочина: 47 cm
Висина: 77 cm
Ширина на седиште: 39 cm
Длабочина на седиште: 34 cm
Висина на седиште: 45 cm
Максимална тежина: 110 kg
Материјал: челик, полипропиленска пластика
Боја: бела

0