0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

1290 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Електронска телесна вага од стакло за мерење на тежината,телесните маснотии, водата во телото мускулната маса и консумацијата на енергија
Меморија за 16 корисници
Мери во килокрами
Опсег на мерење:2кг-150 кг
Мерење на телесните маснотии:1%-60%
Мерење на водата во телото:20%-75%
Мускулна маса:10%-50%
Мерење до 2-150kg, скала од 100г
Голем и лесно читлив дисплеј
Работи на батерии:2хCR2032( е вклучена)

0