0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > AEG Сет за маникир MPS 5693

AEG Сет за маникир MPS 5693

1390 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Практичен уред за козметичка нега на вашите раце и нозе
Вклучување / исклучување на држачот
10 различни додатоци:
-1 за полирање
-2 дискови за отстранување на калус (груб / фин)
-2 дискови за нокти (груб / фини)
-1 голема додаток конус
-2 мали додатоци конуси (истакнати / тапи)
-1 четка за нокти
-1 кутикуларен туркач
Батерија за полнење
Ако батеријата е празна, користете ја директно со напојување
Индикаторот за полнење светлина
Практична кутија за чување
Батерија: 1.2 V, 600 mA / h
Мрежен адаптер, примарен 100-240 V, 50/60 Hz
Излезен напон: DC 3 V

0