0
  • Нема производи во кошничка
0
  • Нема производи во кошничка

Производи

monday.mk | Онлајн продавница > AEG Електрични витлери LW 5583

AEG Електрични витлери LW 5583

2690 ден

Нема на залиха

Опис

Опис

Aвтоматско исклучување
Керамички слој
Боја : црвена
Заштита од прегрејување
Моќност: 400W
Во посебна преграда под проѕирниот капак има 24 калеми од различни дијаметри со метални клипови кои лесно ги фиксираат цевките

0